25/ 04
2020
Intimsalen / Klassisk Sal / Rytmisk Sal / Foyer

Kl. 17:00

Dagsbillet: 295,-

Partout: 475,-

Studerende: 20% rabat (ved fremvisning af studiekort i Musikkens Hus' billetkontor)

Musikkens Beat

Til april åbner vi endnu en gang dørene til Musikkens Beat. Kvalitet er et gennemgående tema for festivalen, og der er kælet for både lyd, mad og stemning, så du får den bedste, reneste og festligste musikoplevelse.

Vedr. coronavirus

Musikkens Hus følger myndighedernes anvisninger tæt og vil løbende lave de nødvendige justeringer på alle arrangementer. Medmindre andet står angivet her på siden, vil festivalen som udgangspunkt blive afholdt efter planen.

Skulle der ske ændringer, vil alle billethavere naturligvis få direkte besked - også om mulighed for refundering. Vi vil i den forbindelse gerne takke for jeres enorme støtte og forståelse i denne helt ekstraordinære tid.

Om Musikkens Beat

Ved Musikkens Beat 2020 vil du opleve Musikkens Hus på en helt ny måde. Du kan se frem til mere end 20 koncerter og frit bevæge dig mellem scenerne, loungeområderne, de specialdesignede barmiljøer og den lækre food court, som Musikkens Spisehus står bag. Alt sammen til priser, hvor alle kan være med.

En dagsbillet koster 295,- og giver dig fri adgang til samtlige koncerter på lørdagens program. 

Årets kunstnere

Musikkens Beat præsenterer dig for morgendagens stjerner og etablerede musikere i nye konstellationer. Vi offentliggør løbende nye navne, men allerede nu kan du glæde dig til HUGORM med Simon Kvamm, Go Go Berlin, Calby, Freja Kirk, Mags og mange flere på dag 2 af Musikkens Beat.

Vil du også opleve navne som Steen Jørgensen, Barselona og Ganger, der er på programmet fredag? Så vælg en partoutbillet til hele festivalen.

Læs mere, og book billetter på: www.musikkensbeat.dk

Er du studerende, kan du fremvise dit studiekort i Musikkens Hus' billetkontor og få 20 % rabat på din billet.

Musikkens _Beat _lørdag _25_april