aflyst
09/ 02
2021
Intimsalen

Kl. 20:00

DKK 245,- inkl. billetgebyr

Unummererede siddepladser

Stærke Kvinder

Tag din veninde under armen, og kom med til et event, som både vil få dig til at grine, græde og gyse. Vi inviterer til en eksklusiv aften i smukke rammer, hvor du kan møde nogle af tidens mest markante kvinder i ærlige samtaler om vigtige emner.

FOREDRAGET ER AFLYST

All things live, som er arrangør på foredraget med Katrine Engberg, Ditte Giese, Anne Sofie Allarp og Trine Appel meddeler, at foredraget desværre må aflyses. Det sker som følge af myndighedernes forlængede restriktioner.

Alle billethavere er blevet kontaktet direkte af All Things Live med præcise informationer om refundering.

Vi beklager den skuffelse, som aflysningen måtte medføre, men det vigtigste er naturligvis, at vi lytter til myndighederne og passer godt på hinanden.

Du kan også læse mere om ændringer i forbindelse med COVID-19 her.

Tusind tak for det og på gensyn.

KATRINE ENGBERG OG ENSOMHEDEN

Katrine Engberg er en af landets bedst sælgende krimiforfattere og aktuel med krimien ”Isola”, hvor ensomhed er et gennemgående tema. Engberg fortæller ærligt om sit liv med ensomheden som ufrivillig følgesvend. 

STATUS-OPDATERING MED DITTE GIESE OG ANNE SOFIE ALLARP

To af deres generations stærkeste kvindestemmer, Ditte Giese & Anne Sofie Allarp, giver en bramfri status på at være kvinde midt i livet i 2020. 

TRINE APPEL – MELLEM HIMMEL OG JORD

Skuespiller og fantasy-forfatter Trine Appel var død i 5-10 minutter efter et hjertestop. Den oplevelse har fjernet hendes angst for at dø og givet hende en ny ro og evne til at sætte grænser. 

Der vil være en surprise special guest star, og alle deltagere får en goodiebag til en værdi af minimum 200 kr.

Arrangør: All Things Live