udsat
20/ 02
2021
Intimsalen

Kl. 20:00

DKK 265,- inkl. billetgebyr

Unummererede siddepladser

Varighed: Ca. 1x75 minutter

Silas Bjerregaard

Det bliver med fokus på nærværet og fortællingen, når én af Danmarks største stemmer og bedste fortolkere gæster Musikkens Hus i februar. Glæd dig til at opleve Silas Bjerregaard med sin trio i Intimsalen.

UDSAT TIL 28. MAJ

Som følge af myndighedernes forlængede restriktioner er koncerten med Silas Bjerregaard blevet udsat til d. 28. maj 2021.

Alle billethavere har fået direkte besked via mail.

Vi beklager den skuffelse, som vores midlertidige lukning medfører, men det vigtigste er naturligvis, at vi lytter til myndighederne og passer godt på hinanden.

Du kan også læse mere om ændringer i forbindelse med COVID-19 her.

Tusind tak for din forståelse og på gensyn.

Om koncerten

Den tidligere forsanger i Turboweekend udsendte i februar 2020 sin første EP i eget navn, ’Skygger For Solen’. En debut, som med Silas Bjerregaards danske vokal og afdæmpede inderlighed høstede store roser.

Siden har han imponeret i TV-programmet ’Sommertogtet’ med sin smukke sang ‘Du Må Ikke Gå’ (oversat fra Jacques Brels uforglemmelige ballade ’Ne Me Quitte Pas’). Denne vil du selvfølgelig kunne opleve live i februar.

Foruden sine egne numre på dansk, inklusiv helt nyt materiale, medbringer Silas også sine mest populære fortolkninger fra 'Toppen af Poppen' og ikke mindst nogle af de bedste sange fra Turboweekends arkiv.

Bemærk venligst: Vi afholder koncerten med unummererede siddepladser, således vi kan tilpasse afstanden mellem stolene til myndighedernes aktuelle retningslinjer i februar. På den måde sikrer vi en god og tryg koncertoplevelse for alle.

Om Silas Bjerregaard

Han er kendt som forsanger i det succesfulde og populære band Turboweekend, der siden 2006 har udgivet fire anmelderroste album og spillet utallige koncerter, både i og uden for Danmark. Bandet har gennem årene oparbejdet et velfortjent ry som ét af landets bedste livenavne, hvilket resulterede i en Danish Music Award som årets danske livenavn i 2011.

I 2019 stod Silas endelig på egne ben og drog på en soloturné, som også bragte ham forbi Koncertsalen i Musikkens Hus til en bevægende koncert med samme høje kvalitet, som kendetegnede Turboweekend.

Vi glæder os til endnu en bevægende aften, når Silas nu indtager Intimsalen med denne eksklusive koncert – i selskab med sin trio.