udsat
22/ 01
2021
Intimsalen

Kl. 17:30

Dkk. 170,- inkl. billetgebyr

Varighed: Ca. 1x75 minutter

Unummererede siddepladser

Ginne Marker

Ginne Marker var på plakaten, da Musikkens Hus i 2019 for første gang slog dørene op til indendørsfestivalen Musikkens Beat, hvor publikum præsenteres for morgendagens stjerner. Nu vender det aalborgensiske stjerneskud tilbage til Musikkens Hus for at give koncert i Intimsalen.

Udsat til 20. maj 

Som følge af myndighedernes forlængede restriktioner er koncerten med Ginne Marker blevet udsat til d. 20 maj 2021

Alle billethavere har fået direkte besked via mail.

Vi beklager den skuffelse, som vores midlertidige lukning medfører, men det vigtigste er naturligvis, at vi lytter til myndighederne og passer godt på hinanden.

Du kan også læse mere om ændringer i forbindelse med COVID-19 her.

Tusind tak for din forståelse og på gensyn.

Om koncerten

Det er uhyre sjældent at møde så rent og modent et talent som Ginne Marker. Den 25-årige sangerinde kan med sine smukke og originale sange, sit fremragende guitarspil og sin rørende stemme virkelig formidle store følelser på en lavmælt, underspillet og, ja, nordjysk facon.

Kald det pop, jazz-pop, singer-songwriter. Hendes musik favner det hele og har inderlighed og stærk historiefortælling som sin røde tråd.

Ginne Markers debutalbum, ’For Seasons to Come’, udkom i november 2019 og tæller allerede nu over 1 million streams.

Albummet, som er produceret af Aske Jacoby, har modtaget mange flotte anmeldelser – bl.a. 5 stjerner i GAFFA og 4 hjerter i Politiken. Bloggen JazzNyt har det på listen over ’Bedste Udgivelser 2019’, og det har været ’Ugens Album’ på P5.

I 2019 havde Bands of Tomorrow hendes optræden på SPOT festival i top-10, og hun fik roser for sin optræden på Copenhagen Jazz Festival og til DMA Jazz.

I 2020 har hun været rundt i hele landet som support for både Claus Hempler og Signe Svendsen.

“Når jeg lytter til ’For Seasons to Come’, er jeg ikke i tvivl om, at Ginne Marker allerede nu må være et flot møde på en scene med sin fine følelsesladning og sine imponerende varierede og alligevel ukunstlede fraseringer.” - Kim Skotte, Politiken (4/6 hjerter)

”Dét her – det er en af de bedste danske singer-songwriter-/vokaljazz-album-debuter i et årti!” - Ivan Rod, Gaffa (5/6 stjerner) 

”Ginne Markers evner som sanger, sangskriver og ikke mindst guitarist er ekstraordinære. Man sidder med en konstant fornemmelse af, at hun er meget bedre, end hun selv tror. Så underdrevet og samtidig vidunderligt er udtrykket. Én gang nordjyde altid nordjyde.” - Martin Loft, LoftsKammer (5/5 stjerner)