få tilbage
06/ 12
2020
Koncertsalen

Kl. 13:00

Dkk. 175,- Inkl. billetgebyr

Varighed: Ca. 1x65 minutter

Vi har reserveret et tomt sæde mellem alle gæster, men det er selvfølgelig tilladt at rykke sammen med de personer, som man følges med til koncerten

Syng julen ind med Sigurd Barrett

Tag børn og børnebørn i hånden og få en uforglemmelig oplevelse for hele familien, når Sigurd Barrett og Bjørnen Bjørn igen i år synger julen ind i Musikkens Hus.

INFORMATION TIL KONCERTGÆSTER

For at holde ekstra god afstand er alle gæster blevet omplaceret i salen og vil hurtigst muligt få tilsendt nye billetter via e-mail fra Ticketmaster.

Vi vil i den forbindelse gerne takke for jeres enorme forståelse i denne helt ekstraordinære tid.

Er du i tvivl om, hvordan du skal forholde dig, er du altid velkommen til at kontakte vores Billetkontor på info@musikkenshus.dk eller tlf. 60 20 30 00. Du kan også læse mere om ændringer i forbindelse med corona/COVID-19 her.

Om showet

Traditionen tro er Sigurd og Bjørnen Bjørn tilbage med deres store juleshow 'Syng julen ind med Sigurd Barrett'. Igen i år vil der være nissedrillerier, historier samt musikere med nissehuer.

Sigurds julekoncerter er for længst blevet et tilløbsstykke overalt i landet. Tag børn og børnebørn i hånden... vi ses til 'Syng julen ind med Sigurd Barrett og Bjørnen Bjørn'. Det bliver en fantastisk oplevelse for hele familien - unge som gamle - hvor alle med garanti kommer i den rette julestemning!

Bedst egnet for børn i alderen 4-7 år.