udsolgt
10/ 10
2019
Koncertsalen

Kl. 19:00

Dkk. (1) 430,- (2) 375,- (3) 330,- inkl. billetgebyr

Varighed: Ca. 2 timer og 40 minutter

Harry Potter og Flammernes Pokal™ in Concert

Genoplev magien fra Hogwarts™, når Musikkens Hus viser Harry Potter og Flammernes Pokal™ med live symfoniorkester, som opfører Patrick Doyles ikoniske musik.

De populære filmkoncerter vender nu tilbage til Musikkens Hus med den længe ventede fjerde film i serien. I Harry Potter og Flammernes Pokal™ bliver Harry på mystisk vis udvalgt til at deltage i turneringen Magisk Trekamp, hvor han møder en drage, vanddæmoner og en forhekset labyrint – blot for at opdage, at han befinder sig i Lord Voldemorts jerngreb.

Alting vil ændre sig, når Harry, Ron og Hermione forlader barndommen for altid og møder udfordringer, som overgår deres vildeste fantasi.

Mens Harry Potter og Flammernes Pokal™ projiceres i HD på det store biograflærred, vil Aalborg Symfoniorkester under ledelse af Timothy Henty opføre hver en tone af Patrick Doyles ikoniske musik.

Harry Potter og Flammernes Pokal™ vises med engelsk tale og danske undertekster, og filmkoncerten præsenteres i samarbejde med CineConcerts og Warner Bros. Consumer Products.

Målgruppe: Fra 11 år.