udsolgt
14/ 09
2018
Koncertsalen

Kl. 20:00

Dkk. (1) 480,- (2) 430,- Inkl. gebyr

Loungebar efter koncerten

NB: Gavekort udstedt før 1. april 2016 kan ikke indløses online. Kontakt Billetkontoret på 60203000

Lisa Nilsson

Glæd dig til nogle af Lisa Nilssons største hits, som "Varje gång jag ser dig", "Allt jag behöver" og selvfølgelig "Himlen runt hörnet", når hun på sin jubilæumsturné for det 25 år gamle album ”Himlen runt hörnet” lægger vejen forbi Musikkens Hus i Aalborg.

Det var ”Himlen runt hörnet”, der blev den svenske sangerindes store gennembrud, og selv glæder hun sig meget til at genoplive de gamle sange:

”Nogle af sangerne har jeg ikke spillet siden midten af ​​90'erne. Det bliver spændende at se, hvordan teksterne lander i mig nu, når jeg går tilbage til et album, der betød så meget for mig og for andre. Nogle af musikerne i mit band var med til indspilningerne i 1992, så det bliver også en tidsrejse for dem”, Lisa Nilsson.

Nilsson fejrer 25-året for sit gennembrud med at spille "Himlen runt hörnet" i fuld længde. Derudover kan publikum også se frem til en rejse gennem den musik, der inspirerede sangerinden.

Med torden og brag slog Lisa Nilsson igennem i hele Norden, da hun i 1992 udgav sit tredje album "Himlen runt hörnet". Lige siden har hun været én af Nordens mest populære sangerinder, hvis popularitet i Danmark blev yderligere forstærket, da hun sang titelmelodien til den populære danske Helle Joof-film ”En kort, en lang”.

X
teaserimage

UNDGÅ UDSOLGTE KONCERTER

Tilmeld dig nyhedsbrevet fra Musikkens hus og få besked om nye koncerter, arrangementer og gode tilbud før alle andre.