udsolgt
23/ 05
2018
Koncertsalen

Kl. 19:30

(1) 550,- (2) 430,- inkl. gebyr

NB: Gavekort udstedt før 1. april 2016 kan ikke indløses online. Kontakt Billetkontoret på 60203000

John Cleese

Den britiske Monty Python-legende John Cleese kommer til Aalborg og lægger vejen forbi Musikkens Hus. Selvom han lever i bedste velgående, afslører titlen på hans show, "Last time to see me before I die", at det formentligt bliver sidste gang, han kan opleves på scenen i Danmark.

Han har rundet sit 77. år, men humoren er stadig spiddende og sort, filteret ikke-eksisterende, holdningen rank og udtrykket skeptisk og skælmsk.

John Cleese havde stor succes med den kontroversielle komediegruppe Monty Python fra 1969-1974, der ikke holdt sig tilbage, når det kom til blasfemiske jokes. Med Cleese som medforfatter og hovedrolleindehaver står gruppen blandt andet bag den udødelige "Dead Parrot"-sketch.

Da han forlod gruppen, skabte han "Halløj på badehotellet" ("Fawlty Towers"), som gjorde ham til det mest succesfulde Monty Python-medlem.

Sidenhen har religionssatirikeren og komiker-ikonet medvirket i en række film, herunder blandt andet "Fisken de kaldte Wanda" og "Fierce Creature" - som han selv har skrevet, "Harry Potter", "The Day the Earth Stood Still" og "Charlie’s Angles: Full Throttle". Han har lagt stemme til en del karakterer i tegnefilm som "Trolls", "Planes", "Valiant" og "Shrek"-serien og kan med bogen "Men altså…" ("So Anyway") også kalde sig forfatter.

Komikeren har kigget ind i krystalkuglen og forudset, at han snart har fortalt sin sidste joke, så dette er højst sandsynligt sidste chance for at opleve John Cleese live, når han gæster Musikkens Hus i Aalborg med sit "The last time to see me before I die"-show. 

X
teaserimage

UNDGÅ UDSOLGTE KONCERTER

Tilmeld dig nyhedsbrevet fra Musikkens hus og få besked om nye koncerter, arrangementer og gode tilbud før alle andre.