02/ 12
2018
Intimsalen

Kl. 20:00

Dkk. 250,- inkl. gebyr

NB: Gavekort udstedt før 1. april 2016 kan ikke indløses online. Kontakt Billetkontoret på 60203000

Dicte ­+ Hempler

To af Danmarks mest markante sangere i international klasse slår igen talenterne sammen og tager på turne i december 2018 - glæd dig til en dark & stormy oplevelse i Musikkens Hus.

Dicte og Hempler er tilbage i Musikkens Hus.

Med sig har de to et fællesalbum med titlen ’Uppers’.

Derudover er Claus Hempler i efteråret aktuel i tv-programmet ’Toppen Af Poppen’ - et program Dicte tidligere har deltaget i.

Dicte + Hempler har siden 2010 markeret sig med årlige koncertrækker under navnet The Dark & Stormy Sessions, sædvanligvis bakket op af guitaristen Mika Vandborg, hvor de har trukket fulde huse på de danske spillesteder. I 2012 udmøntedes det i en liveudgivelse fra en koncert i København, men 'Uppers' er deres første reelle studiealbum og en fortælling om to sjæle, der har fundet ind til en fælles smag og ægthed.

Der croones i en stemning af røg og skødesløs forglemmelse. Vejskilte peger mod Nashville og Memphis passerer revy, mens vi bevæger os - transporteret af Mika Vandborgs længselsguitarer - på et album, der består af sange, der vil gode historier og som vibrerer i et musikalsk rum, der slår gnister.

Dicte + Hempler har sammen med Mika Vandborg fundet en melodi, der slår elegante gnister på scenen!