udsolgt
29/ 11
2017
Koncertsalen

Kl. 20:00

Dkk. (1) 300,- (2) 225,- inkl. gebyr

NB: Gavekort udstedt før 1. april 2016 kan ikke indløses online. Kontakt Billetkontoret på 60203000

TV 2 Alletiders Juleshow

Kom og vær med, når TV 2 og Musikkens Hus i Aalborg for tredje år i træk ønsker danskerne en glædelig jul. TV 2 inviterer inden for i Musikkens Hus til en underholdende julefest med store danske solister akkompagneret af Aalborg Symfoniorkester.

TV 2 Alletiders Juleshow er et festligt tv-show for hele familien, som dyrker traditionerne men også overrasker med underholdende indslag og fascinerende sceneshows undervejs.

Koncertsalen i Musikkens Hus vil med sine snehvide vægge og julerøde stole danne rammerne om årets smukkeste juleshow, hvor en række af musikkens største navne spiller de mest elskede og kendte julemelodier med Aalborg Symfoniorkester.

Showet præsenteres af de folkekære TV 2-værter Louise Wolff og Mikkel Kryger, som vil lede publikum og tv-seere gennem en aften med medrivende musikalske indslag og julehygge for hele familien. 

I december 2016 var TV 2 Alletiders Juleshow det mest sete juleshow på dansk tv med 870.000 seere og blev kun overgået af Disneys Juleshow, som hele nationen har haft tradition for at se juleaftensdag siden 1967.

Glæd jer til en storslået aften i Musikkens Hus, hvor julestemningen fra første anslag vil brede sig til bagerste række og hele vejen ud i de danske stuer. 

Se også TV 2 Alletiders Juleshow kl. 17.30.

Medvirkende

Louise Wolff, vært
Mikkel Kryger, vært
Mads Langer, solist
Burhan G, solist
Michael Falch, solist
Søren Huss, solist
Nabiha, solist
Fallulah, solist
Jacob Dinesen, solist
Page Four, solist
Carl-Emil Lohmann, solist
Frida Brygmann, solist
Gunnertoft Gospel Singers
Aalborg Symfoniorkester

Bemærk: Der kan forekomme begrænset lyd- og udsyn pga. tv-produktion.

X
teaserimage

UNDGÅ UDSOLGTE KONCERTER

Tilmeld dig nyhedsbrevet fra Musikkens hus og få besked om nye koncerter, arrangementer og gode tilbud før alle andre.