udsolgt
22/ 04
2017
Koncertsalen

Kl. 19:00

DKK 300,- inkl. gebyr

NB: Gavekort udstedt før 1. april 2016 kan ikke indløses online. Kontakt Billetkontoret på 60203000

Lise Nørgaard & Cecilie Frøkjær

Hele Danmarks Lise Nørgaard møder Cecilie Frøkjær til en spændende, underholdende og ikke mindst livsbekræftende samtale med udgangspunkt i erindringsbogen ”Fruen kommer i dag” i Musikkens Hus, som det eneste sted i Jylland.

Lise Nørgaard og Cecilie Frøkjær er blandt landets mest kendte og beundrede kvinder, og begge har med humor og vid begejstret flere generationer. 

Senest er de udkommet med interviewbogen ”Fruen kommer i dag,” der med indlevelse og livsglæde skildrer Lise Nørgaards lange og ekstraordinære liv.

Lise Nørgaard er ikke kun Matadors mor men også Danmarks måske mest imponerende pensionist. Hun fylder hele 100 år til juni og lever efter devisen ”Vi skal have det hele med”. 

Mød de to kvinder til et eksklusivt arrangement, hvor Cecilie taler med Lise om blandt andet stædighed, kampgejst og strategier til at opnå et langt, værdigt og tilfredsstillende liv. Som gæst har du også mulighed for at stille spørgsmål direkte til Lise Nørgaard.

Glæd dig til en sjælden oplevelse med to af Danmarks førstedamer – showet er ét af kun to i Danmark. Det bliver underholdende, livsbekræftende og tankevækkende. Lad dig bevæge.

 

<Macro: (,)>