Fødselsdags-program

Den 29. marts har Musikkens Hus 5-års jubilæum. I den anledning har vi valgt at udskifte vores traditionelle sæsonprogram med dette særlige fødselsdagsprogram, hvor du kan dykke ned i en lang række særlige øjeblikke fra de seneste fem år og lade dig inspirere af vores udvalgte fødselsdagsarrangementer samt helt nye koncepter, der ser dagens lys i foråret 2019.

Fødselsdagsfejringen kommer til at strække sig helt frem til sommer og indeholder udvalgte koncerter fra vores samlede forårsprogram.

Festen starter allerede i februar, hvor vi får besøg af en række af Danmarks mest elskede kunstnere såsom Peter Sommer, Søren Huss, Caroline Henderson og Karl William. Du kan desuden opleve Barbara Moleko og Mattias Kolstrup i en helt særlig unplugged-version, som helt eksklusivt finder sted i Musikkens Hus i anledningen af vores fødselsdag.

Festen fortsætter i marts måned, hvor vi endnu en gang forvandler Koncertsalen til "Musikkens Biograf” og viser Jurassic Park på storskærm med live symfoniorkester. Marts byder også på et glædeligt gensyn med kongen af jazzpop Jamie Cullum, som var med til at åbne huset tilbage i 2014. Du kan læse et interview med den populære singer-songwriter, som glæder sig til at vende tilbage og gentage succesen, på side 21. Aalborg

Symfoniorkester vil markere festlighederne med melodiøs skønhed og mesterværker af Mozart, og publikumsdarlingen Mads Langer indtager Koncertsalen med et helt særligt show i anledningen af Musikkens Hus’ fødselsdag sammen med strygere fra Aalborg Symfoniorkester.

Fejringen slutter med et klassisk brag, når Aalborg Symfoniorkester slutter sæsonen af med en storslået koncert i samarbejde med Randers Kammerorkester. Vi får desuden flot, internationalt besøg af Boston Symphony Chamber Players og den russiske stjernesopran Anna Netrebko, der indtager scenen sammen med sin mand, tenoren Yusif Eyvazov.

Vi glæder os til at byde dig velkommen til et festligt forår i Musikkens Hus.