Midlertidig nedlukning

Som følge af myndighedernes forlængede restriktioner er Musikkens Hus lukket til og med d. 5. maj 2021. Herefter glæder vi os meget til at slå dørene op for jer alle og dele et væld af musikalske oplevelser.

Hvis du har billetter

Har du billetter til et af vores arrangementer, som må udsættes eller aflyses, kan du naturligvis få dine billetter refunderet. Som oplyst her på hjemmesiden gør vi venligst opmærksom på, at Ticketmaster desværre ikke kan refundere deres billetgebyr.

Vi vil hurtigst muligt kontakte alle billethavere direkte på den mail, som de har købt deres billetter med. Vi anmoder i den forbindelse om tålmodighed, mens vi danner os et overblik over denne helt ekstraordinære situation.

Har du alene oplyst dit telefonnummer, vil du blive kontaktet telefonisk.

Ved spørgsmål

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Musikkens Hus på info@musikkenshus.dk. Vi løber ekstra stærkt i disse dage, men svarer så hurtigt, som vi overhovedet kan.

Tak for din forståelse

Vi er kede af at skuffe de gæster, som har glædet sig til arrangementer i Musikkens Hus. Samtidig sætter vi stor pris på den enorme forståelse, som vi hele det forgangne er blevet mødt af hos jer.

Det gør, at vi glæder os ekstra meget til at kunne byde velkommen i Musikkens Hus igen. Tusind tak og på gensyn.