18/ 04
2017
Koncertsalen

Kl. 19:00

DKK 264,- inkl. gebyr

Arrangør: Tikko

NB: Du kan ikke bruge gavekort til Musikkens Hus, da Tikko er arrangør.

VIGTIG INFORMATION: FLYTNING OG NY DATO TIL FOREDRAG MED RASMUS TANTHOLDT

Flyttet til 6. juni

Rasmus er pga. en ekstra opgave uventet blevet forhindret i at komme hjem fra USA. Det er en opgave, han kontraktmæssigt desværre ikke må sige nej til. Det er både vi og Rasmus Tantholdt selvfølgelig rigtig, rigtig ærgerlige over - men det er jo et af de vilkår, Rasmus som korrespondent arbejder under. Derfor er vi nødt til at flytte Rasmus' foredrag fra oprindeligt d. 18. april til nu d. 6. juni! Det er både vi og Rasmus rigtig kede af, men vi håber meget, at den nye dato passer dig. Vi har også sendt dig en mail med denne information.

Hvis vi ikke hører fra dig, vil vi tillade os at overføre din billet til den nye dato. Koden på din tilsendte billet er stadig gyldig, så du kan roligt beholde og bruge din eksisterende billet. Blot skal du selvfølgelig være opmærksom på, at den påtrykte dato nu ikke stemmer. Så skynd dig at notere den nye dato (6. juni) i kalenderen – og give denne besked videre til dine venner.

Såfremt du er forhindret i at deltage den 6. juni, får du selvfølgelig alle dine penge retur. I det tilfælde vil vi blot lige bede dig om at kontakte os på mail: kontakt@tikko.dk med dit ordrenr. eller navn på billetbestilleren.

Har du endnu ikke overblik over din kalender i juni, så kan du sagtens vente med at tage en beslutning. For yderligere info om arrangementet, se venligst her: http://www.tikko.dk/…/rasmus-tantholdt-foredrag-18-april-a…/

Vi beklager, men på forhånd tak for din forståelse. Vi skulle hilse mange gange fra Rasmus og sige, at I virkelig skal glæde jer til foredraget i juni, for det bliver virkelig spændende. 

Se ny dato.

Arrangør: Tikko