06/ 06
2017
Koncertsalen

Kl. 19:00

DKK 264,- inkl. gebyr

Arrangør: Tikko

NB: Du kan ikke bruge gavekort til Musikkens Hus, da Tikko er arrangør.

NB: Sektion, række og sædenummer står anført på billetten.

Verden er stadig ny - NY DATO

Foredrag med journalist og krigskorrespondent Rasmus Tantholdt

Vi kender Rasmus Tantholdt fra TV-nyhederne, hvor han i mere end ti år har været international korrespondent i diverse konflikt-, krigs- og katastrofeområder. Fra den position har han bl.a. dækket krigen i Irak, Afghanistan, Syrien og flygtningekrisen i Europa.

Hør Tantholdt fortælle om sine rørende, spændende og indimellem voldsomme oplevelser fra den verden, der er hans arbejdsplads. Om de situationer, hvor han troede han skulle dø, og om de mange etiske overvejelser og svære dilemmaer han står over for, hver gang han er af sted. Et farligt og voldsomt job - men samtidig også et job han brænder for mere end noget andet!

Tantholdt  fortæller også om krigene i Afghanistan og Irak, Islamisk Stat og Det Arabiske Forår – om de mænd, børn og kvinder, der bliver efterladt i et enormt kaos. Oplev også Tantholdt diskutere det menneskelige aspekt, hvor han stiller sig selv spørgsmålet: Hvor mange katastrofer kan man stå midt i uden at gribe ind?

Med andre ord en spændende, inspirerende og oplysende aften med Rasmus, hvor han løfter sløret for livet som korrespondent og for de mange dilemmaer og pressede situationer, du risikerer at ende i.

Om Rasmus Tantholdt

Tantholdt er uddannet på Danmarks Journalisthøjskole og har siden da både arbejdet på TV2|Nyhedernes indlands - og udlandsredaktion. Han har modtaget adskillige priser for sit journalistiske arbejde og talent og har f.eks. fået tildelt et German Marshall Fellowship og har to gange vundet mediebranchens TV-pris for årets bedste nyhedsindslag.

Arrangør: Tikko