01/ 10
2017
Øvre Foyer

Kl. 15:00

Fri entré

Musikkens fællessang

Fællessang med mandskoret Brage

Musikkens Hus arrangerer hen over efteråret tre hyggelige eftermiddage med fællessang, hvor forskellige lokale kor inviteres til at synge for. De indbudte kor vælger sangene, og I kan derfor glæde jer til at høre korenes favoritsange.

Nyd den enestående udsigt over Limfjorden fra Øvre Foyer, mens mandskoret Brage slår tonen an. I pausen er der mulighed for at købe kaffe med kage.

Om Sangforeningen BRAGE af 1866

Foreningens formål er at udvikle sangernes stemmer, at at udbrede interessen for 4-stemmig mandskorsang og virke til gavn og glæde for foreningens medlemmer.

Sangforeningen Brage er et mandskor, der har mange stolte traditioner omkring såvel det sanglige som om det sociale fællesskab. Koret har et meget bredt repertoire og optræder 4 -5   gange om året ved koncerter, sangerstævner, kirkelige arrangementer m.v.

Koret dirigeres af Elena Vas Andersen, som er uddannet organist, musiklærer og kordirigent. Elena Vas Andersen har stor erfaring med at arbejde med såvel børnekor som voksenkor og  har dirigeret BRAGE siden september 2013.