Grupper og foreninger

Er I en gruppe, der har lyst til at se og opleve, hvad der foregår bag kulissen i et stort koncerthus som Musikkens Hus?

Booking

Private grupper: Som en privat, lukket gruppe kan I selv fastsætte antal deltagere, dato og klokkeslæt. Booking kan ske fra dags dato ved fremsendelse af mail indeholdende oplysninger om antal personer samt ønske for datoer og klokkeslæt til rundvisning@musikkenshus.dk.

Ønsker I at starte eller afslutte jeres rundvisning med lidt godt til ganen, anbefaler vi et besøg i Musikkens Spisehus. Vi vil meget gerne være behjælpelig med planlægning af menu samt booking af bord. 

Priser for grupper:
Én rundviser for én gruppe på maks 20 personer: 2000 kr. inkl. moms
To rundvisere for to grupper på maks 40 personer i alt: 3500 kr. inkl. moms.
Tre rundvisere for tre grupper på max 60 personer i alt: 5000 kr. inkl. moms

I øjeblikket kan vi tilbyde to rundvisningstyper: 

”Klassisk” rundvisning for voksne og børn

På den klassiske rundvisning kommer I rundt til de mest interessante dele af Musikkens Hus. I kan bl.a. glæde dig til at se husets koncertsale, den smukke foyer med udsigt over Limfjorden samt backstage-områderne, hvor sceneteknikere og kunstnere befinder sig før og efter koncerten. En engageret rundviser viser huset frem og fortæller samtidig i lette overskrifter om Musikkens Hus’ historie, arkitektur og livet bag kulissen. I vil få en masse sjov viden: Vidste I f.eks. at de mange amøber, der pryder væggene i Koncertsalen, er limet på ved håndkraft? Det kan I blive klogere på ved at deltage i den klassiske rundvisning.

”Tinge-linge-later”-rundvisning for børn og voksne

Kom på en interaktiv tur rundt i Musikkens Hus og vær med til at finde de ting, der bruges, når man laver en koncert. I kan tage jeres forældre, bedsteforældre eller bedste venner med. Vi lover, at det bliver sjovt. I skal bl.a. se den store Koncertsal og de sminkerum, hvor musikerne gør sig klar inden koncerten. Vi synger også en sang, og der vil med garanti være en masse fjollede oplevelser undervejs. Du kan også deltage i en konkurrence, og hvis I er heldig, vinder I en sej præmie.  

Rundvisningen lægger vægt på oplevelser og aktiviteter i Musikkens Hus frem for faktaoplysninger og egner sig til alle børn i alderen 3-12 år. Børn skal være ifølge med én voksen over 18 år, og der skal være minimum én voksen pr. 5 deltagende børn. Da rundvisningerne foregår ad trapper, bag scenen og på smalle gange, kan barnevogne og klapvogne desværre ikke medbringes.

Der er plads til alle børn, og vi glæder os til at have huset fuld af spilopper.