Erhvervs- og netværksgrupper

Har jeres virksomhed eller netværksgruppe lyst til at se og opleve, hvad der foregår foran og bag kulissen i et stort koncerthus som Musikkens Hus? Så er et virksomhedsbesøg med rundvisning, præsentation og fællesspisning i Musikkens Spisehus lige noget for jer.

Vi vil i samarbejde med jer skræddersy et arrangement, der passer til jeres ønsker og behov.

Et arrangement kunne sammensættes på følgende måde:

Arrangementet starter med en klassisk rundvisning i Musikkens Hus, hvor I bl.a. kan glæde jer til at se husets smukke sale, vores overdådige treplans foyer samt backstage-områderne, hvor sceneteknikere og kunstnere befinder sig før og efter koncerterne. 

Efter en rundtur i vores spektakulære hus vil der være mulighed for at høre en spændende virksomhedspræsentation, hvor I bl.a. vil få indsigt i, hvad det kræver at drive et hus som vores.

Herlighederne afsluttes med en velsmagende middag i Musikkens Spisehus, hvor der bliver rig mulighed for at tale om dagens oplevelser og nyde den fantastiske udsigt over Limfjorden. 

Såfremt I ikke ønsker en virksomhedspræsentation, tilbyder vi også et oplæg, som kunne omhandle Musikkens Hus’ arkitektur, musikkens mangfoldighed eller Aalborgs nye havnefront.

Booking

Vi ser frem til at høre fra jer og glæder os til at tilrettelægge en oplevelsesrig dag i Musikkens Hus sammen med jer. For mere information kontakt os venligst på rundvisning@musikkenshus.dk.