Tinge-linge-later rundvisning

Vores ”Tinge-linge-later”-rundvisning er den perfekte rundvisning for børnefamilierne. Turen er planlagt på børnenes præmisser men stadig med en masse sjov information for de voksne.

Tinge-linge-later

Kom på en interaktiv tur rundt i Musikkens Hus og vær med til at finde de ting, der bruges, når man laver en koncert. Du kan tage dine forældre, bedsteforældre eller din bedste ven med. Vi lover, at det bliver sjovt. I skal bl.a. se den store Koncertsal og de sminkerum, hvor musikerne gør sig klar inden koncerten. 

Rundvisningen lægger vægt på oplevelser og aktiviteter i Musikkens Hus frem for faktaoplysninger og egner sig til alle børn i alderen 4-12 år. Børn skal være ifølge med én voksen over 18 år, og der skal være minimum én voksen pr. 5 deltagende børn. Da rundvisningerne foregår ad trapper, bag scenen og på smalle gange, kan barnevogne og klapvogne desværre ikke medbringes.

Der er plads til alle børn, og vi glæder os til at have huset fuld af spilopper. 

Varighed: 1. time, 15. minutter.  

Booking

Privatpersoner: Privatpersoner kan købe plads i en offentlig gruppe (maks 15 personer) ved at klikke på nedenstående link. Rundvisningerne vil typisk foregå lørdag og søndag.
Ved mindre end 10 tilmeldte tages der forbehold for evt. flytning eller annullering af rundvisning, dog bestræber vi os på at gennemføre alle rundvisninger. 

Priser for privatpersoner: 
Voksne fra 16 år: 100 kr. inkl. moms.
Børn fra 4-15 år: 70 kr. inkl. moms.

Book din rundvisning her