01/ 04
2017
Intimsalen
Rap

Kl. 20:00

DKK 150,- inkl. gebyr

NB: Gavekort udstedt før 1. april 2016 kan ikke indløses online. Kontakt Billetkontoret på 60203000

Lord Siva

Den melankolske Aalborgrapper Lord Siva er et af den danske musikscenes hotteste upcoming navne. Til foråret vender han hjem for at give koncert i Musikkens Hus.

Lord Siva cruiser musikalsk afsted i et tilbagelænet 90’er R&B-univers med tung bas, og hans vokal svæver let henover med melankolsk rap. Det er lyden af fremtidens musik.

Til foråret udkommer tredje og sidste del af en EP-triologi, der allerede har kastet ”100” fra 2014 og ”180” fra 2015 af sig. Det er Hukaos-producer Carl Barsk, der også samarbejder med Karl William, der står bag Lord Sivas musikunivers.

Lord Siva har turneret i det meste af Danmark med udsolgte koncerter og optrådt på toneangivende festivaler som Roskilde Festival, SPOT Festival, Nibe Festival og Smukfest. Han var desuden support på MØ, da hun væltede Forum i oktober. 

Da P3 Guld 2016 løb af stablen var Lord Siva blandt de nominerede i kategorien P3 Talentet.

Om Lord Siva

Brian Siva er en ung hiphopper fra Aalborg med srilankanske rødder. Da han fik brug for et kunstneralias, var det derfor også nærliggende at tage udgangspunkt i faderens srilankanske stamtræ:

”Det [Lord Siva] betyder ”Guds søn”, og det kunne jeg virkelig bruge til noget. For det er sådan, jeg laver musik. Jeg forsøger at nå helt ind til kernen af, hvad jeg er, hvad jeg har oplevet, hvad jeg gør. Jeg opdigter ikke en person, jeg fortæller om mit liv.” – Lord Siva